Mijn favorieten

Laat De Woonmeester ook uw huiswerk doen!

Een woning kopen?

Bij het zoeken en kopen van een woning komt veel kijken: Dagelijks internet sites nalopen op nieuwe woningen. U zult kennis moeten hebben van o.a. de prijsjuistheid, bouwkundige staat, locatie, geldende bestemmingsplannen, bodem informatie, juridische aspecten zoals bestaande erfdienstbaarheden, inhoud en gevolgen van de koopovereenkomst en andere notariële stukken. Verder zult u de nodige kennis en ervaring moeten hebben in het onderhandelen en het bezichtigen van woningen. Bovendien is het scheiden van emotionele en rationele bevindingen m.b.t. het onderhandelen en bezichtigen wellicht het meest lastige van alles. Tijdens een bezichtiging bent u de kamers in gedachten misschien al een beetje aan het inrichten, terwijl wij de woning bekijken met hele andere ogen en voorkomen dat u wellicht een verkeerde of te dure aankoop doet. We helpen u graag met de aankoop van uw droomhuis!

Uw eigen woning verkopen?

Het verkopen van een woning is meer dan plaatsing op internet en het verzorgen van een brochure. Naast de bouwkundige en juridische zaken die hierboven zijn beschreven geldt bij de verkoop van uw woning ook dat dit enorm tijdrovend kan zijn. Wij, als makelaar, zijn ingesteld op het aannemen van telefoontjes en het doen van bezichtigingen op de tijden dat u zelf aan het werk bent.

We komen graag een keer vrijblijvend bij u langs op een tijdstip dat u schikt om te vertellen wie we zijn, hoe we werken en wat u van ons mag verwachten. Uiteraard krijgt u dan zonder kosten een waardebepaling van uw woning.

Kortom, een woning kopen of verkopen: Laat De Woonmeester uw huiswerk doen! Het inschakelen van De Woonmeester kan u duizenden euro's opleveren cq. besparen. Naast financieel voordeel bieden wij u nog een aantal andere voordelen. Zo nemen wij lastige en tijdrovende zaken voor u uit handen en begeleiden wij u optimaal bij de aankoop of verkoop van uw woning. Bezichtigingen m.b.t. aankoop of verkoop doen wij van maandag t/m zaterdag (en evt. ook op zondag) en 's zomers ook in de avonduren.

Bel of mail naar onderstaande nummers/emailadres voor een vrijblijvende afspraak!

Tevens kunnen wij u ook kosteloos een vrijblijvend hypotheek gesprek aanbieden. Een  gecertificeerde en zeer ervaren hypotheek adviseur brengt dan op heldere wijze uw mogelijkheden in beeld.