Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Groene Jagerstraat 2 in Westzaan 1551 ES

Groene Jagerstraat 2

1551 ES Westzaan
€ 647.500,- k.k.

Omschrijving

Uniek pand met meerdere gebruiks- en/of ontwikkelingsmogelijkheden.

Deze voormalige kerk uit 1928 met Amsterdamse School elementen is lange tijd in gebruik geweest als partycentrum met bijbehorende bovenwoning met 2 slaapkamers en een berg zolder. Inmiddels heeft het geheel een woonbestemming en is er een omgevingsvergunning/bouwvergunning om het pand te splitsen in 4 ruime woningen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 500 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Uniek pand met meerdere gebruiks- en/of ontwikkelingsmogelijkheden.

Deze voormalige kerk uit 1928 met Amsterdamse School elementen is lange tijd in gebruik geweest als partycentrum met bijbehorende bovenwoning met 2 slaapkamers en een berg zolder. Inmiddels heeft het geheel een woonbestemming en is er een omgevingsvergunning/bouwvergunning om het pand te splitsen in 4 ruime woningen met dakterras en/of een stukje tuin. De woningen variëren grootte van ca 120 t/m ca 165 m2. Een andere mogelijkheid is om het pand op te splitsen in 6 tot 8 (kleinere) woningen/appartementen. De ruimte is er groot genoeg voor, maar de huidige vergunning voorziet hier niet in en koper dient deze variant zelf te verkennen met de gemeente Zaanstad. 

Bent u degene die dit bijzondere pand gaat bewonen of verder ontwikkelen? Bel of mail voor een afspraak!

Ligging:
Dit karakteristieke pand ligt in het zuidelijke gedeelte van het mooie Westzaan met een supermarkt, een basisschool, een sportcomplex (voetbal, tennis) en de ijsbaan op loopafstand. Het centrum van Zaandam, met een groot winkelaanbod en een NS station, ligt op zo’n 8 minuten fietsen. Amsterdam is met de auto in ca. een kwartier te bereiken. Vanaf station Zaandam doet de trein er 12 minuten over om naar Amsterdam Centraal te komen. Ook Schiphol is snel met de trein te bereiken (20 minuten). Kortom, wonen in een dorp met het gemak van de stad om de hoek!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928
- Perceel oppervlakte 703 m2
- Huidige vloeroppervlakte ca 500 m2
- Vloeroppervlakte kan middels het aanbrengen van etages worden vergroot
- 6 parkeerplaatsen
- Vergunning om het pand te splitsen in 4 ruime woningen
- Bouwtekening beschikbaar

Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 647.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1928 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 500 m² Perceeloppervlakte 703 m² Overige inpandige ruimte 40 m² Inhoud 1750 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel uit 2005, Eigendom Buitenruimte Tuin Voortuin en zijtuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 6 Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Westzaan Sectie D Perceelnummer 3295 Oppervlakte 682 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Westzaan Sectie D Perceelnummer 3294 Oppervlakte 21 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring