Hondemanstraat 18 in Zaandam

Leuke woning met eventueel separate garage en eigen parkeerplaats!
 
De bewoners van deze woning uit 1970 hebben altijd met plezier gewoond in deze rustige kindvriendelijke straat (woonerf) met alleen bestemmingsverkeer. Voor hen is nu de tijd gekomen om gelijkvloers te gaan wonen en enigszins met tegenzin vertrekken zij uit dit leuke gemoedelijke buurtje. De afgelopen jaren hebben zij het nodige gedaan aan de woning. Zo zijn bijna alle kozijnen van kunststof (op de grote ramen in de woonkamer na) en uiteraard allemaal voorzien van dubbel glas. De ramen boven zijn voorzien van elektrische rolluiken, dus de slaapkamer blijft koel in de zomer en warm in de winter. Beneden is aan de achterkant een elektrisch zonnescherm. Aan de voorkant is een handmatig bediend zonnescherm.
 
Tegenover de woning is een ruime garage (binnenmaat 6,27m x 3m) met daarvoor nog een eigen parkeerplek. Deze garage met voor gelegen parkeerplek is separaat te koop voor 35 000 euro KK.
 
Diverse winkels (een Aldi en een Lidl) voor de dagelijkse boodschappen zijn vlak om de hoek. Het Zilverschoonplein met een Dekamarkt en een aantal andere winkels zijn slechts 100 meter verder. Diverse scholen, sportvelden, recreatiegebied “Jagersplas”, NS station Kogerveld:  alles is vlakbij. De A8 en A7 zijn in slechts enkele minuten te bereiken. Kortom, rustig wonen, maar met alle voorzieningen direct om de hoek!
 
Nieuwsgierig geworden: bel of mail voor een afspraak!
 
Indeling:
Hal met toilet, trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn glad gestuukt. De openhaard zorgt voor de nodige sfeer. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur. 
 
1e verdieping:
Op de 1e verdieping is aan de achterkant een ruime badkamer (voormalige slaapkamer). De badkamer is uitgerust met een bad, een separate douche, een toilet en een dubbel wastafel. De voormalig badcel aan de voorkant is omgebouwd tot inloopkast. Van de voor- en achterslaapkamer is 1 grote slaapkamer gemaakt, maar deze is vrij eenvoudig weer terug te brengen naar 2 ruime (slaap-) kamers. 
 
2e verdieping:
De zolderverdieping is via een vaste trap bereikbaar. De zolder is nog onafgewerkt, maar hier is een prima slaapkamer van te maken. Ook is hier de opstelling van de CV (Intergas 2007). 
 
Tuin:
De beschutte onderhoudsarme achtertuin ligt op het oosten en is ook achterom via de steeg bereikbaar. Achter in de tuin staat nog een ruime berging (3.96m x 2,02m) met nog een handige overkapping voor extra bergruimte. De voortuin is ook onderhoudsarm en ligt op het westen.
 
Bijzonderheden:
- woonoppervlak ca. 105 m2
- vloeroppervlak ca. 125 m2
- perceeloppervlakte 134 m² (woning) + 41 m2 (garage)
- inhoud ca. 350 m³
- bouwjaar 1970
- kunststof kozijnen
- elektrische rolluiken boven
- elektrisch zonnescherm beneden
- vloerverwarming
- Intergas CV ketel (2007)
- dubbelglas
- rustig gelegen
- vlak bij tal van voorzieningen
- Garage + parkeerplek separaat te koop a 35 000 euro KK
- oplevering maart 2019/in overleg
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Hondemanstraat 18 in Zaandam

Status:Te koop
Prijs:€ 265,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1508 GB
Woonopp:105m²
Inhoud:350m³
Perceel:134m²
Bouwjaar:1970
Kamers:3
Slaapkamers:1
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:3

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl