Nieuwe Keizersgracht 438 in Amsterdam

SEE BELOW FOR ENGLISH TRANSLATION

 

De “Woonmeester” biedt u dit lichte en ruime appartement in het Centrum van Amsterdam aan.

Gelegen tussen de Hermitage, Carré, de Hortus, Artis en het Waterlooplein. De woning is gelegen op eigen grond (dus geen erfpachtcanon verschuldigd) en maakt onderdeel uit van een middelgroot appartementencomplex dat in 1982 werd gerealiseerd.

De geneugten van de binnenstad en de rust van het groen in de Plantagebuurt.

Dit appartementencomplex heeft een binnentuin van ca. 1.600 m2, een van de grootste binnentuinen van Amsterdam.

 

Entree:

De hoofd-entree bevindt zich aan de gracht met een bellentableau en de brievenbussen. Nadat de eigenaar u heeft toegelaten door de centrale deur op afstand te ontgrendelen, komt u terecht op het binnenhofje van waaruit u de mogelijkheid heeft om of via de lift, dan wel via de trap naar de eerste verdieping te gaan. Aan de volledige rechterzijde van dit hofje bevindt zich dit appartement. U kunt er, vanuit het binnenhof ook voor kiezen om door te lopen naar de berging of de binnentuin. Tevens is in het hofje de gelegenheid uw fiets te parkeren.

 

De indeling van de woning is als volgt:

Via de voordeur komt u binnen in de entree van de woning. Vanuit de woonkamer, of vanaf het voorbalkon, kunt u genieten van het uitzicht over de gracht en het aanzicht van grachtenhuizen waarvan enkele uit de vroeg 18e eeuw dateren. De woonkamer gaat over in een ruime open keuken met de afwasmachine en een koelkast. Achter de keuken is een ruime bijkeuken. Hierin bevinden zich ook de wasautomaat en de droger.

In de gang naar de slaapkamers is een garderobekast met daarin ook de cv-ketel. Daarnaast is een separaat toilet en de badkamer met douche, wasbak en een 2e toilet.

Aan de achterzijde op het zuiden zijn twee ruime slaapkamers met beide toegang naar het achterbalkon. Hier heeft u uitzicht op de idyllisch onderhouden binnentuin met parkachtige allure. De tuin heeft voldoende plaats en zitjes, zodat u zich volledig onttrokken waant uit de hectiek van wat het drukke leven allemaal met zich mee kan brengen.

 

Ligging:

Het appartement ligt tussen Theater Carré, Artis, De Hermitage en de Hortus. Ook het Waterlooplein ligt vrijwel om de hoek.

 

Parkeren:

Op het moment van in de verkoopname (begin november 2018) van dit appartement, was er in de wijk waar dit appartement ligt (Centrum 3), geen wachttijd voor een parkeervergunning. De kosten voor een parkeervergunning bedragen in 2018  € 267,50, per 6 maanden.

 

Bereikbaarheid:

Met de auto bent u binnen 5 minuten in de IJtunnel en vandaar rijdt u meteen de ringweg op. Mocht u de auto willen laten staan dan heeft u de beschikking over twee metrostations op loopafstand: halte Weesperplein en halte Waterlooplein, alsmede tramlijn 14, welke alle vanaf circa zes uur in de ochtend tot iets na middernacht rijden. Metro Waterlooplein en tramlijn 14 bij Artis rijden o.a. naar het Centraal Station van Amsterdam.

Met uw fiets rijdt u in 10 minuten naar de Dam, het Centraal Station, het Rijksmuseum en het Leidse Plein en in 5 minuten naar het Rembrandtplein en de gezellige Nieuwmarkt met op de zaterdag markt met verse waren uit de provincie.

 

Voorbehouden:

Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

 

 

Enjoy your own private, spacious and sunny courtyard - a rare find in the heart of Amsterdam!

 

This large and spacious two bedroom appartment is located in the center of Amsterdam, within a short and easy walk from the Hermitage, the famous zoo: Artis, the botanical garden: Hortus Botanicus and the Waterlooplein.

This freehold apartment sits on the second floor of a building built in 1982.

The well-organised homeowners’ association consists of 66 apartments with ample communal spaces (Nieuwe Keizersgracht 368 t/m 498) and a very big closed garden of over 17.00 square feet (1600 m2). The association is professionally managed and has a reserve of € 156.000,- per 31-12-2017. Service charges come to € 225,59 per month for 2018.

 

PARKING

Paid parking on public streets with parking permit (Monday through Saturday between 9am and midnight, and Sunday from 12pm to midnight). According to the information on the website of the Municipality of Amsterdam, parking permits are issued while you wait (per the waiting list information provided on 18 September 2017 for permit area Centrum 3). Currently the costs are € 267,50 for a six month period permit.

 

ENTRANCE

This attractively-styled building has immediate impact inside with a gallery staircase with skylight and stunning pendant lights in the atrium entry, and lift access to all floors. The atrium offers a walkthrough to the big inner garden (over 17000 sqft).

Features include:

* Two generous bedrooms opening on to a balcony with garden views

* full kitchen and open plan dining

* Generous light-filled living opening on to a balcony with city views

* Hideaway laundry equipped with washing tub

 

LOCATION & ACCESSIBILITY

Set in a quiet neighbourhood in the city centre, the apartment enjoys uninterrupted views on both sides. Located just around the corner from Hortus Botanicus, Artis and De Hermitage and near Het Muziektheater, theater Carre and the Waterlooplein, it is practically adjacent to the bustling shopping/entertainment area with numerous amenities such as shops, cafés and restaurants. Public transport and various motorways are in the immediate vicinity (Central Station, the IJ tunnel and the Piet Heintunnel).

 

Call now for an information pack or to book a viewing!

 

Voorbehouden:

Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

Nieuwe Keizersgracht 438 in Amsterdam

Status:Te koop
Prijs:€ 650,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1102 VG
Woonopp:109m²
Inhoud:340m³
Bouwjaar:1982
Kamers:4
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Toiletten:2

Floris Rietbergen

E: florisrietbergen@dewoonmeester.nl
T: 072 - 572 41 91

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl