Roerdompstraat 7 B in Westzaan

Fraaie in 1998 nieuw gebouwde Zaanse 2/1 kap woning op ruim perceel!

 
Deze goed onderhouden sfeervolle Zaanse woning is met hedendaagse eisen volgens aloude principes en methodes gebouwd door Somass, de gerenommeerde aannemer van Zaanse houtbouw. Kortom, een karakteristieke woning maar met het comfort van nu. De gepotdekselde buitenmuren, de binten met korbelen, de ramen met roeden verdeling; het is allemaal even prachtig. De gedraaide makelaar op het dak maakt het helemaal af!
 
De woning ligt in een rustige straat in het Zuidelijke gedeelte van het mooie Westzaan met een supermarkt, een basisschool, kinderopvang, een sportcomplex (voetbal, tennis) en de ijsbaan op loopafstand. Het centrum van Zaandam, met een groot winkelaanbod en een NS station, ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Amsterdam is met de auto in ca. een kwartier te bereiken, net als Beverwijk. Vanaf station Zaandam doet de trein er 12 minuten over om naar Amsterdam Centraal te komen. Ook Schiphol is snel met de trein te bereiken (17 minuten).
 
Nieuwsgierig geworden: bel of mail voor een afspraak!
 
Indeling:
Ruime hal met open trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer en de keuken. Verder is er een toilet en een bijkeuken met veel opbergruimte. Tevens is hier de opstelling van de vriezer, wasmachine en de droger.
 
De gezellige woonkeuken is uitgerust met een vaatwasser, een 5 pits kooktoestel, een oven, een magnetron, een koelkast en een RVS spoelbak. Het aanrecht is van composiet. Vanuit de keuken is toegang tot de achtertuin. Via de keuken of de hal kom je in de ruime woonkamer, die ook is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De traditionele houten constructie is hier goed zichtbaar en zorgt voor veel sfeer. Naast de woonkamer is een aanbouw (2007), met daarin de eet/werkkamer. Ook hier weer openslaande deuren naar de tuin.
 
1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime (slaap-) kamers. Links 2 bijna identieke kamers en rechts een grote (ouder-) slaapkamer met inbouwkasten. Daartussen is de badkamer met hoekbad, een douche en een wastafelmeubel. Verder is er nog een separaat 2e toilet.
 
2e verdieping:
Ruime bergzolder (stahoogte ca 1.72m) bereikbaar via een vlizo trap. Hier bevindt zich ook de CV installatie (Nefit HR ketel, bouwjaar 1998).
 
Tuin:
De beschutte achtertuin ligt op het oosten en is via de steeg bereikbaar. Met een klein beetje zon is het hier al gauw aangenaam warm. Achter de woning liggen nog enkele nieuwe Zaanse woningen gebouwd door dezelfde aannemer, wat het gevoel van een buurtschapje geeft. De achtertuin grenst aan een slootje dat uitkomt op open vaarwater, dus in een winter met ijs kun je vanuit de achtertuin zo het populaire  “rondje Westzaan” schaatsen.
De voortuin kenmerkt zich door de fraaie leilinden en een mooi grasveld. De volle laurier haag zorgt voor meer dan genoeg privacy. Parkeerplaats voor 2 auto’s voor de deur op eigen terrein. Aan de zijkant van de woning is nog een schuur (ca 3,10m x 2,75m).
 
Bijzonderheden:
- karakteristieke woning met hedendaags comfort
- woonoppervlakte ca. 128m²
- vloeroppervlak ca. 143 m2
- perceeloppervlakte 401 m²
- inhoud ca. 415 m³
- bouwjaar 1998
- rustige straat 
- parkeren op eigen terrein
- elektrisch laden, 1ph 16A, eenvoudig aan te passen naar 400 volt 32A (aansluiting voorbereid)
- Nefit HR CV ketel (bouwjaar 1998)
- vloerverwarming op de begane grond
- volledig geïsoleerd, energielabel A
- 12 zonnepanelen met een gezamenlijk Wp vermogen van 3480
- nabij tal van voorzieningen
- oplevering in overleg
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Roerdompstraat 7 B in Westzaan

Status:Verkocht
Prijs:€ 479,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1551 GJ
Woonopp:128m²
Inhoud:415m³
Perceel:401m²
Bouwjaar:1998
Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:2

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl