Hermanus Coenradistraat 2 hs in Amsterdam

Centraal gelegen licht hoek appartement in groene omgeving in Slotermeer!

 
Wonen in een appartement met weinig buren? Dat kan in dit knusse en lichte 2 kamer appartement met balkon. Het appartement ligt op de hoek van de onderste woonlaag. Daardoor is er extra veel licht inval door de zijramen en heb je eigenlijk alleen boven buren. De woonkamer van de naaste buren bevindt zich aan de andere kant van het trapportaal, zodat je eigenlijk helemaal vrij zit. 
 
De Hermanus Coenradistraat is een heerlijke rustige straat tussen het Gerbrandy Park en de Burg. De Vlugtlaan in (stadsdeel Slotermeer). Loop je de ene kant van de straat uit, dan zit je midden in het groen. Loop je de andere kant uit, dan vind je daar een grote verscheidenheid aan winkels, het GVB/Metro station De Vlugtlaan, en de oprit naar de ringweg (A10).  De winkelgebieden plein 40-45 en het Bos en Lommerplein liggen op loop-/fietsafstand. NS station Sloterdijk ligt ook op een steenworp afstand. In 2006 is de buitenkant voorzien van gevelisolatie.
 
Indeling:
Hal met kast en toilet. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en de woonkamer De woonkamer ligt aan de voorzijde en is door het extra zijraam lekker licht. De wanden zijn behangen en het plafond  is glad gestuukt. Op de vloer ligt laminaat. De keuken, die zich aan de achterkant bevindt, is voorzien van een 4 pits gasfornuis met inbouw oven. In de keuken is tevens de aansluiting tbv de wasmachine. Vanuit de keuken is toegang tot het balkon, waar in de zomer tot laat in de avond de zon schijnt en waar het dus goed toeven is.
 
De badkamer beschikt over een douche en een wastafel. De slaapkamer (2,75 x 3,85) biedt genoeg ruimte voor een 2 persoons bed en een grote kledingkast. Het zijraam zorgt voor extra lichtinval.
 
Op de begane grond is nog een berging, die zowel binnendoor als buitenom bereikbaar is.
 
Zoekt u een rustig centraal gelegen licht appartement? Maak een afspraak om te komen kijken naar dit gunstig gelegen appartement!
 
Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 43 m2
- Bouwjaar 1953
- Gevel isolatie (2006) en hardhouten kozijnen voorzien van dubbelglas
- Remeha HR CV ketel (bouwjaar 2006)
- Balkon aan de aan de achterzijde
- Gezonde en professioneel geleide VvE
- Service kosten  49.46 euro p/mnd
- Erfpacht afgekocht tot 1 november 2054
- Oplevering in overleg
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Hermanus Coenradistraat 2 hs in Amsterdam

Status:Te koop
Prijs:€ 200,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1063 XR
Woonopp:43m²
Inhoud:130m³
Bouwjaar:1953
Kamers:2
Slaapkamers:1
Badkamers:1
Toiletten:1
Verdiepingen:1

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl