Gravelandstraat 62 in Volendam

Centraal gelegen uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde!

 
Deze rustig gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers en een zolder waar eventueel een 4e slaapkamer van te maken is, ligt aan de rand van het Munnickenveld. Een wijk die aan het verjongen is en die zich kenmerkt  door de ruime opzet en de vele groenvoorzieningen, zoals het eind jaren ’60 nog gebruikelijk was. Aan de voorkant is vrij uitzicht over een plantsoen en de daar achter gelegen waterpartij. 
 
Deze woning is nabij de winkelstraat “Burgemeester van Baarstraat” en het centrum van Volendam. Sportfaciliteiten zoals tennisvereniging Dijkzicht en zwembad De Waterdam zijn vlakbij. Kortom, een ideale locatie! De woning is goed onderhouden, maar dient wel gemoderniseerd te worden.
 
Bel of mail voor een afspraak!
 
Indeling:
Hal met trap naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft een mooi gestuukt plafond met een sierlijst. De wanden zijn behangen. Aan de achterkant is de woning flink uitgebouwd. Daar bevindt zich de ruime keuken met daar achter een hal/tochtportaal met daarin de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling voor de CV (Remeha CW 4, bouwjaar 2006). Binnendoor is de veelzijdig te gebruiken schuur (ruim 12 m2) bereikbaar. Er is een groot RVS werkblad met spoelbak.
 
1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. Aan de achterkant is een grote (ouder-) slaapkamer met daarnaast nog een goed bemeten slaapkamer met balkon. Aan de voorkant is nog een grote slaapkamer. De badkamer is compact, maar beschikt wel over een douche, een wastafel met meubel en een 2e toilet. Op de overloop is nog een deur waarvan de achtergelegen vaste trap naar de zolderverdieping leidt.
 
2e verdieping:
Ruime bergzolder. Deze is nog geheel naar eigenwens in te delen en eventueel is hier middels een dakkapel een (4e) slaapkamer van te maken en mogelijk zelfs nog een 5e (slaap-) kamer van te maken.
 
Tuin:
De beschutte achtertuin (10,72 diep en 3,38 breed) ligt op het zuidoosten en is via de steeg bereikbaar. 
 
Bijzonderheden:
- bouwjaar 1967
- woonoppervlakte ca. 121m² (excl. schuur)
- perceeloppervlakte 151 m²
- inhoud ca. 400 m³
- vrij uitzicht aan de voorkant
- ruim opgezette wijk met veel groen
- Remeha CV ketel (CW4, bouwjr 2006)
- dubbelglas
- nabij tal van voorzieningen
- oplevering januari 2019
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Gravelandstraat 62 in Volendam

Status:Te koop
Prijs:€ 270,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1131JK

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl