Dirk Bonsstraat 14 hs in Amsterdam

Centraal gelegen licht appartement/maisonnette met tuin in groene omgeving in Slotermeer!
 
Wonen in een appartement met een tuin? Dat kan in dit knusse en lichte appartement met 3 slaapkamers. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag, maar op de beneden verdieping zijn nog 2 slaapkamers en de badkamer. Vanuit een van de slaapkamers heeft u toegang tot de grote tuin van maar liefst 5,85m breed en 6,2m diep. Achter de tuin ligt nog de afgesloten gemeenschappelijke parkachtige tuin, die alleen toegankelijk is voor bewoners.
 
De Dirk Bonsstraat is een heerlijke rustige straat tussen het Gerbrandy Park en de Burg. De Vlugtlaan in (stadsdeel Slotermeer). Loop je de ene kant van de straat uit, dan zit je midden in het groen. Loop je de andere kant uit, dan vind je daar een grote verscheidenheid aan winkels, het GVB/Metro station De Vlugtlaan, en de oprit naar de ringweg (A10).  De winkelgebieden plein 40-45 en het Bos en Lommerplein liggen op loop-/fietsafstand. NS station Sloterdijk ligt ook op een steenworp afstand. In 2006 is de buitenkant voorzien van gevelisolatie.
 
Indeling:
Hal met kast voor de CV en toilet. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en de woonkamer De woonkamer ligt aan de voorzijde. De wanden zijn behangen en op de vloer ligt laminaat. De keuken, die zich aan de achterkant bevindt, is voorzien van een 4 pits gasfornuis, een inbouw oven, een vaatwasser en een losstaande koelkast. In de keuken is tevens de aansluiting tbv de wasmachine en de droger. Vanuit de keuken is toegang tot het balkon, waar in de zomer tot laat in de avond de zon schijnt en waar het dus goed toeven is.
 
De slaapkamer is ook aan de achterzijde en dus heerlijk rustig.
 
Souterrain: 
Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, waarvan een toegang geeft tot de grote tuin. Ook de badkamer, met wastafel en een moderne douche, bevindt zich op de beneden verdieping.
 
Aan de voorzijde is nog een berging, die zowel binnendoor als buitenom bereikbaar is.
 
Zoekt u een rustig centraal gelegen 4 kamer appartement met tuin? Maak een afspraak om te komen kijken naar dit knusse appartement!
 
Bijzonderheden:
- Gevel isolatie (2006) en hardhouten kozijnen voorzien van dubbelglas
- Woonoppervlakte ca. 67 m2
- Bouwjaar 1953
- Service kosten  66,34 euro p/mnd (excl. water)
- Erfpacht afgekocht tot 1 november 2054
- Gezonde en professioneel beheerde VvE
- Intergas HR CV ketel (bouwjaar 2009)
- Rustige straat met veel groen en alle voorzieningen vlakbij
- Balkon aan de achterzijde
- 3 slaapkamers
- Grote tuin!
 
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Dirk Bonsstraat 14 hs in Amsterdam

Status:Te koop
Prijs:€ 275,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1063 TZ
Woonopp:67m²
Inhoud:200m³
Bouwjaar:1953
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:1
Verdiepingen:2

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl