Zuideinde 65 in Westzaan

Centraal gelegen hoekwoning in het landelijke Westzaan!

Deze leuke hoekwoning met 3 slaapkamers en een bergzolder waar eventueel een 4e slaap kamer van te maken is, ligt in het Zuidelijke gedeelte van het mooie Westzaan met een supermarkt, een basisschool, een sportcomplex (voetbal, tennis) en de ijsbaan op loopafstand. Het centrum van Zaandam, met een groot winkelaanbod en een NS station, ligt op zo’n 8 minuten fietsen. Amsterdam is met de auto in ca. een kwartier te bereiken. Vanaf station Zaandam doet de trein er 12 minuten over om naar Amsterdam Centraal te komen. Ook Schiphol is snel met de trein te bereiken (20 minuten). Kortom, wonen in een dorp met het gemak van de stad om de hoek!
 
Indeling:
Hal met ruim toilet en toegang tot de inpandige berging. De grote woonkamer heeft gestuukte muren (spachtel putz). Het plafond is strak gestuukt en heeft een mooie sierlijst. Aan de achterkant is een schuifpui, die toegang geeft tot de op het Westen gelegen tuin en waardoor veel licht inval in de woonkamer is. De half open Siematic keuken (1994) is praktisch ingedeeld en uitgerust met een Atag gasfornuis + RVS schouw, een Siemens combi oven, een spoelbak, een Atag vaatwasser en separate koelkast. Op de begane grond ligt een Frans eiken vloer.
 
1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers. Aan de achterkant is een grote (ouder-) slaapkamer. Aan de voorkant bevindt zich een goed bemeten (kinder-) slaapkamer met veel lichtinval door het extra zijraam. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel. Er is ruimte voor een 2e toilet. Op de overloop is nog een vaste kast voor extra bergruimte.
 
2e verdieping:
Ruime bergzolder met de opstelling van de CV (Remeha CW5, 2009) aan de voorkant. Eventueel is hier een aparte (4e) slaapkamer van te maken. Aan de achterkant is nog een ruime zolderkamer. Ook is het mogelijk van de 2e verdieping een grote zolder kamer te maken door de tussenmuur te verwijderen. Tevens is er nog een vliering met een nokhoogte van 1.60m wat voor veel extra bergruimte zorgt.
 
Tuin:
De beschutte achtertuin (6,25m breed en 6,35 diep) ligt op het Westen en is via de eigen steeg bereikbaar. 
 
Bij de woning hoort een aandeel in het mandelige parkeer terrein/plein (gemeenschappelijk eigendom) met een eigen parkeerplaats en waar kinderen heerlijk kunnen spelen.
 
Bel of mail om een afspraak voor een bezichtiging te maken!
 
Bijzonderheden:
- bouwjaar 1994
- woonoppervlakte ca. 105 m²
- perceeloppervlakte 115 m²
- inhoud ca. 310 m³
- elektra vernieuwd incl. groepen kast 2010
- Remeha CV ketel (CW5, 2009)
- Volledig geïsoleerd
- Maandelijkse bijdrage mandeligheid (parkeerterrein) 19,50 euro
- Super centraal gelegen
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Zuideinde 65 in Westzaan

Status:Te koop
Prijs:€ 250,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1551EB
Woonopp:105m²
Inhoud:310m³
Perceel:115m²
Bouwjaar:1994
Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:1
Verdiepingen:3

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl