Roerdompstraat 2 in Westzaan

Centraal gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers in het landelijke Westzaan!

Verkoop per inschrijving: inschrijving sluit 31 juli 14:00.

Deze leuke lichte woning is vanaf 2006/2007 flink aangepakt en ligt in het Zuidelijke gedeelte van het mooie Westzaan met een supermarkt, een basisschool, een sportcomplex (voetbal, tennis) en de ijsbaan op loopafstand. Het centrum van Zaandam, met een groot winkelaanbod en een NS station, ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Amsterdam is met de auto in ca. een kwartier te bereiken, net als Beverwijk. Vanaf station Zaandam doet de trein er 12 minuten over om naar Amsterdam Centraal te komen. Ook Schiphol is snel met de trein te bereiken (17 minuten).

 

De voor- en achtergevel zijn in 2006 geheel vernieuwd. Het metselwerk is opnieuw gedaan en de houten gevelbekleding is vervangen door onderhoudsarm kunststof (Keralit). De draaiende delen zijn boven vervangen door kunststof. Het elektrawerk is ook vernieuwd.

 

Indeling:

Hal met toilet. De woonkamer is lekker licht door de grote ramen. Op de vloer ligt een warme laminaat vloer. Het plafond is strak gestuukt. Aan de achterkant is een schuifpui, die toegang geeft tot de op het Westen gelegen tuin. Electrische zonneschermen aan de voor- en achterkant zorgen in de zomer voor schaduw. De keuken is ruim en uitgerust met een gasfornuis, een oven, een spoelbak, een vaatwasser en een koelkast met vriezer.

 

 

1e verdieping:

Op de 1e verdieping ligt een tapijt vloer. Aan de achterkant zijn 2 slaapkamers. Aan de voorzijde is een grote slaapkamer en de ruime badkamer (voormalige slaapkamer). De badkamer beschikt over een (bubbel-) hoekbad met douche, een 2e toilet en een badkamermeubel met wastafel. In het midden van de 1e verdieping is van de voormalige badcel een wasruimte gemaakt met aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

 

Tuin:

De onderhoudsarme achtertuin ligt op het Westen en is via de steeg bereikbaar. De poort is extra breed, dus toegankelijk voor een motor of scooter. Er staat een ruime houten berging (2,3m x 3,5m) met daarnaast nog een overkapping van bijna 2 meter breed. Vanaf ca . 12:00 tot zonsondergang schijnt de zon in de tuin.

 

Kortom, bent u op zoek naar een woning waar u van binnen weinig tot niets aan hoeft te doen? Bel of mail om een afspraak om een bezichtiging te maken!

 

Bijzonderheden:

  • bouwjaar 1961
  • woonoppervlakte ca. 90 m²
  • perceeloppervlakte 150 m² (incl ½ van de steeg)
  • inhoud ca.265 m³
  • Bosch HR CV ketel (2003)
  • Kunststof (Keralit) gevelbekleding
  • Elektra vernieuwd
  • Volledig dubbelglas
  • Oplevering kan spoedig

 

Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

 

Roerdompstraat 2 in Westzaan

Status:Verkocht
Prijs:€ 225,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1551 GK
Woonopp:90m²
Inhoud:265m³
Perceel:150m²
Bouwjaar:1961
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:2

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl