J.J. Allanstraat 94 in Westzaan

Vrijstaande woning met geweldig vrij uitzicht aan open vaarwater in het mooie Westzaan!

 
Deze in ca. 1920 gebouwde woning met een woonoppervlakte van ca 110 m2 staat op een kavel van 470 m2 in het midden van het mooie en gemoedelijke dorp Westzaan. De tuin grenst zowel aan de zijkant als aan de achterkant aan een sloot die uitkomt op de Reef en de Gouw (Westzijderveld). Kortom, vanuit de achtertuin kunt u in de zomer zo een “rondje Westzaan” varen en indien er in de winter ijs ligt, kunt u hetzelfde mooie rondje schaatsen. Aan de achterkant van de woning is een geweldig vrij uitzicht over de weilanden, dat nooit verveelt.
 
De woning is vanaf het bouwjaar in het bezit van dezelfde familie. Verschillende generaties hebben er altijd met veel plezier gewoond, maar nu is voor de familie het moment gekomen om de woning te verkopen. Bent u degene die deze traditionele woning geheel gaat (laten) moderniseren of iets anders gaat (laten) bouwen? Waar u ook voor kiest de plek is fantastisch! Eventueel is de naastgelegen kavel (448 m2) met grote schuur (7,35m x 10,35m) ook te koop.
 
Dorpshuis De Kwaker, waar het hele jaar door tal van activiteiten worden georganiseerd ligt, net als basisschool De Rank, op slechts 100 meter. Sportvelden (voetbal en tennis) liggen net als een openbare basisschool en 2 super markten (Dekamarkt en Coop) in de directe omgeving . Het centrum en station van Zaandam bevinden zich op fiets afstand (ca. 15 minuten). Amsterdam is met de auto (zonder files) in ongeveer 20 minuten te bereiken.
 
Indeling:
Door de aanbouw (bouwjaar ca. 1984) is er een ruime entree aan de zijkant. Daarachter bevinden zich de wc en de badkamer. De geiser zit achter in de gang en zorgt voor warmwater.  De woonkamer beslaat de hele oorspronkelijke begane grond en is dus lekker ruim. Verwarming is dmv een gashaard. De keuken is aan de achterzijde (in de aanbouw).  
 
1e verdieping:
Aan de voorzijde zijn 2 bijna identieke slaapkamers van ca. 8 m2. Aan de achterzijde is een grote kamer met dakkapel van ca. 13,5 m2. Op de overloop is een wastafel. Boven de overloop is nog wat bergruimte in de nok van de woning.
 
Tuin:
De tuin is rondom de woning en lekker ruim, zodat er altijd wel een zonnig of juist schaduw plekje te vinden is. Zoals eerder genoemd grenst de tuin aan een sloot die toegang biedt tot natuurgebied De Reef en het Westzijderveld. 
 
Wie maakt van deze woning zijn of haar eigen paleis of bouwt er een andere woning? Bel of mail voor een afspraak!
 
Bijzonderheden:
- Perceel oppervlakte 470 m²
- Woonoppervlakte 110 m²
- Bouwjaar 1920
- Aan open vaarwater
- Vrij uitzicht
- Midden in het fraaie en gemoedelijke Westzaan
- De woning dient grondig gerenoveerd/gemoderniseerd te worden
- Aangrenzende perceel (448 m2) met grote schuur (7,35 x 12.35) eventueel ook te koop
- Oplevering in overleg
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

J.J. Allanstraat 94 in Westzaan

Status:Verkocht onder voorbehoud
Prijs:€ 400,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1551 RN
Woonopp:110m²
Inhoud:320m³
Perceel:470m²
Bouwjaar:1920
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Toiletten:1
Verdiepingen:2

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl