Roerdompstraat 6 in Westzaan

Centraal gelegen tussenwoning met 4 slaapkamers in het landelijke Westzaan!

Verkocht

Let op: Het betreft hier een “bieden vanaf prijs”!

Deze leuke lichte woning is afgelopen jaren flink aangepakt en ligt in het Zuidelijke gedeelte van het mooie Westzaan met een supermarkt, een basisschool, een sportcomplex (voetbal, tennis) en de ijsbaan op loopafstand. Het centrum van Zaandam, met een groot winkelaanbod en een NS station, ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Amsterdam is met de auto in ca. een kwartier te bereiken. Vanaf station Zaandam doet de trein er 12 minuten over om naar Amsterdam Centraal te komen. Ook Schiphol is snel met de trein te bereiken (17 minuten).
 
Indeling:
Hal met separate garderobe en ruim modern toilet. Hier ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming (elektrisch). De lichte woonkamer heeft gestuukte muren en op de vloer ligt een warme grenen vloer. Een alles brander (2015) zorgt voor veel sfeer en warmte. Langs het plafond loopt een mooie sierlijst. Aan de achterkant zijn openslaande deuren, die toegang geven tot de op het Westen gelegen tuin. De half open keuken is ruim en uitgerust met een gasfornuis, een oven, een spoelbak, een vaatwasser en een koelkast met vriezer. Door een aanbouw aan de achterkant is er een mooie ruimte bijgekomen. Hier is de opstelling van de wasmachine en de droger, alsmede de CV-ketel (Nefit HR 2005).
 
 
1e verdieping:
Op de 1e verdieping ligt een laminaat vloer. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant  bevinden zich 2 slaapkamers. Kortom, totaal 4 slaapkamers. De moderne badkamer is in 2016 vergroot. Er is een 2e toilet, een badkamermeubel en een zeer ruime inloopdouche. Een designradiator voor de handdoeken maakt het plaatje compleet. De gevelbekleding aan de voor- en achterkant is van onverwoestbaar en onderhoudsarm Keralit.
 
Tuin:
De onderhoudsarme achtertuin ligt op het Westen en is via de steeg bereikbaar. Er staat een nieuwe ruime houten berging (2,7m x 5,6m) op een betonnen fundering. Vanaf ca . 12:00 tot zonsondergang schijnt de zon in de tuin.
 
Kortom, bent u op zoek naar een woning waar u van binnen weinig tot niets aan hoeft te doen? Bel of mail om een afspraak voor een bezichtiging te maken!
 
Bijzonderheden:
- bouwjaar 1961
- woonoppervlakte 97 m²
- perceeloppervlakte 130 m²
- inhoud ca.290 m³
- nieuwe groepen kast met 9 groepen (2016)
- Nefit HR CV ketel (2005)
- Keralit gevelbekleding (2016)
- Volledig dubbelglas (2016)
- Oplevering kan spoedig
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Roerdompstraat 6 in Westzaan

Status:Verkocht
Prijs:€ 200,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1551 GK

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl