Kolblei 18 in Krommenie

Ruime goed onderhouden woning met 4 slaapkamers (waaronder een uitgebouwde zolderkamer) en zonnige tuin in Plan Willis!

VERKOCHT!

 
Deze woning ligt in een rustige straat in de geliefde wijk Willis te Krommenie. Kenmerkend voor deze wijk is de ruime opzet en het vele groen. Voorzieningen als scholen, het centrum van Krommenie met een grote diversiteit aan winkels, NS Station, sportverenigingen, Zwembad “De Crommenije” en de wekelijkse markt zijn allemaal vlakbij. Ook uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar en de kust zijn snel te bereiken. 
 
Indeling (click boven de foto’s op “plattegrond” voor een overzicht):
Ruime entree met toilet en meterkast. De goed bemeten tuingerichte woonkamer aan de achterzijde van de woning is heerlijk licht. Op de vloer liggen hardhouten (Jatoba) vloerdelen, wat voor veel sfeer zorgt. De wanden zijn glad gestuukt. De moderne keuken bevindt aan de straatkant en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een vijfpits gasfornuis met RVS schouw, een oven en een koelkast. Daarnaast is er een grote ingebouwde voorraadkast aanwezig. 
 
1e verdieping:
Via de open trap bereik je een grote overloop op de eerste verdieping. Aan de voorkant bevinden zich twee ruime (kinder-)slaapkamers. Aan de achterzijde is een grote (ouder-)slaapkamer met twee grote Velux dakramen. Eventueel is deze kamer in tweeën te delen. Op de gehele bovenverdieping ligt laminaat. De badkamer, met een douchebad, wastafel en 2e toilet, bevindt zich in het midden van de woning.
 
2e verdieping:
Via een deur en vaste trap bereik je de riante zolderkamer met dakterras, die door een uitbouw in 2014 met 3,40m is vergroot. Deze zolder biedt veel mogelijkheden en heeft onder het schuine dak nog een grote opslagruimte. Ook is hier een aparte kamer gecreëerd voor de wasmachine/droger, CV ketel (Intergas, 2004) en warmteterugwininstallatie.
 
Tuin:
De ruime op het zuiden gelegen tuin biedt veel privacy, omdat er geen inkijk mogelijk is van de (achter)buren. De tuin is via een steeg te bereiken en achterin de tuin staat een houten berging.
 
Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca 130 m2
- perceeloppervlakte 127 m2
- inhoud ca 415 m3
- 4 slaapkamers
- grote zolderkamer met opbergruimte en waskamer
- rustige, maar centrale ligging in ruime en groene wijk
- bouwjaar 2004
- buiten schilderwerk 2017 (gedeeltelijk)
- binnen schilderwerk gedeeltelijk 2014/2017
- oplevering in overleg
 
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Kolblei 18 in Krommenie

Status:Verkocht
Prijs:€ 285,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1562 KS
Woonopp:130m²
Inhoud:415m³
Perceel:127m²
Bouwjaar:2004
Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:3

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl