Dorpsstraat 287 in Assendelft

VERKOCHT!

Uitgebouwde vrijstaande woning met garage op maar liefst 1340 m2 eigen grond!

Deze vrijstaande woning is aan de zijkant flink uitgebouwd (2007) waardoor het woonoppervlak (minimale hoogte 1,50 m) is toegenomen tot ca. 156 m2. Het vloer oppervlak is zelfs 182 m2. De tuin is enorm en heeft aan de achterkant uitzicht over het weiland. Het oprij pad biedt ruimte voor meerdere auto’s en bovendien is er ook nog een vrijstaande verwarmde garage.
 
Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn vlak in de buurt. Uitvalswegen richting de kust, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn snel te bereiken. Sportvelden (voetbal en tennis) alsmede kinderopvang zijn vlak in de buurt.
 
Indeling:
Entree aan de voorkant met ruime hal en WC. De woonkamer is licht en ruim. Bovendien is er nog een extra zijkamer, die voor meerder doeleinden gebruikt kan worden. De keuken bevindt zich aan de achterkant en is uitgerust met een 6 pits fornuis/oven, 1 1 /2 spoelbak, een vaatwasser en een losse koel/vrieskast. Het aanrechtblad is van natuursteen. In de keuken is ook de opstelling voor de CV (Vaillant HR 2007) slim weggewerkt. Vloerverwarming zorgt hier voor comfort.
 
1e verdieping:
Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers met zicht op de tuin en het achtergelegen weiland. Aan de voorzijde is een slaapkamer met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Daarnaast is een grote badkamer. De badkamer is voorzien van een moderne douchecabine, een groot hoekbad, een dubbele wastafel en een WC. 
 
2e verdieping:
Via een vast trap is de zolderverdieping bereikbaar. Aan de achterzijde is een ruime zolder kamer (3m x 6m), die prima te gebruiken is als logeerkamer. Aan de voorzijde is een iets kleinere kamer (3m x 3,5), die momenteel gebruikt wordt als hobbykamer, maar ook heel geschikt is als opslagruimte.
 
Tuin:
De tuin is enorm en biedt door het vele groen veel privacy. Er staan diverse fruitbomen, waaronder appel, abrikoos, vijg en walnoot. Er is een losstaande houten schuur met stroom, maar ook een vrijstaande verwarmbare garage van 6,70m x 3,60m met bergzolder. In de garage is bovendien ook een aansluiting voor een wasmachine. De garage heeft een aparte elektrische groep. Aan de zijkant achterin de tuin is een aanlegsteiger met een verbinding naar De Delft (open vaarwater). De tuin is voorzien van stroom en licht. Er is ruimte genoeg om een zelfstandige wooneenheid te plaatsen, zodat wonen met meerdere generaties mogelijk wordt.
 
Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens kijken en bekijk met eigen ogen dit unieke huis met veel ruimte in en om de woning!
 
Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 156 m2
- vloeroppervlakte ca . 182 m2
- perceeloppervlakte 1340 m2
- karakteristieke woning met uitbouw aan de achterkant en aan de zijkant
- bouwjaar 1961
- Schilderwerk 2014
- vloerisolatie, dakisolatie, (bijna geheel), muurisolatie 
- oplevering in overleg
 
Voorbehouden:
Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.
 

Dorpsstraat 287 in Assendelft

Status:Verkocht
Prijs:€ 525,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1566 BB
Woonopp:156m²
Inhoud:465m³
Perceel:1340m²
Bouwjaar:1961
Kamers:7
Slaapkamers:5
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:3

Jeroen Zuidema

E: jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
T: 075-771 34 45
Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl