Veranda 92 in Hoorn Nh

Verkocht!

Deze ruime 5-Kamer twee-onder-1-kap woning met bijkeuken en garage is nu in de verkoop gekomen!  De woning is vergroot door: plaatsing van een dakkapel, een uitbouw aan de achterzijde (bijkeuken) en plaatsing van een grote garage. de woning heeft 4 slaapkamers; drie op de eerste verdieping (twee hiervan zijn sowieso ruim te noemen). Op de zolder bevindt zich de megaslaapkamer met dakkapel. Via de ruime voorzolder heeft u toegang tot de vliering en de technische onderdelen van uw woning (o.a. de heteluchtinstallatie).

Deze woning ligt nog nét buiten het oude centrum van Hoorn: alle voordelen van buiten het centrum wonen, in een ruime woning met garage met forse oprit én de voordelen van ín het centrum wonen, verenigd in één; dat is alléén bij deze woning 

 

Indeling:

Begane grond:

Entree: hal met toegang tot de bijkeuken, toilet, meterkast en de woonkamer.

 

Woonkamer: De ruime woonkamer is straatgericht met weids uitzicht (geen directe overburen!). Het zonlicht kan hier worden getemperd door screens. Aan de woonkamer is de open keuken verbonden.

 

Keuken: (1997) In de keuken combikoelkast, vaatwasser, afzuigkap, elektrische oven en gaskookplaat.

 

Bijkeuken: Via de hal komt u in de (aangebouwde) bijkeuken waar de wasmachine/drogeropstelling is geplaatst. Hier is ook ruimte voor een extra vriezer en verdere opslag van de boodschappen.

 

Garage: Via de bijkeuken kunt de aangebouwde garage bereiken. De garage heeft een elektrische deur met afstandbediening.

 

1e verdieping:

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

 

Voor (ouder) slaapkamer: Door de in steen opgetrokken dakkapel is de aan de voorzijde van het huis gelegen ouderslaapkamer lekker ruim en heeft veel deze veel lichtinval.

 

2e  slaapkamer voor: deze is ook aan de voorzijde gelegen, wat knusser en heeft een eigen rolluik.

 

3e slaapkamer:  Deze ligt aan de achterzijde en is, doordat de verdiepingsmuren aan de achterzijde recht lopen, ruim.

 

Badkamer: De badkamer is getegeld in frisse kleuren; in de badkamer vindt u een grote douchecabine (1 bij 1 meter), een hangend toilet en een groot wastafelmeubel en tenslotte ontbreekt natuurlijk ook een ligbad niet.

 

2e verdieping:

Overloop, hier gesitueeerd de heteluchtverwarming (Brink, 1992) en de badgeyser. Beiden zijn zeer recent nagekeken. De overloop geeft toegang tot de zeer ruime zolderslaapkamer, welke in 2002 vergroot is door plaatsing van een kunststofdakkapel met elektrisch rolluik.

 

Vliering:

Boven de 2e verdieping bevindt zich tevens nog een wegzetvliering.

 

Voortuin:

Siertuin met vrij uitzicht

 

Achtertuin:

Zijuitgang naar de steeg, de achtertuin is voorzien van vaste beplanting en een gazon voor de kinderen, alsmede een flink stuk terras.

 

Extra info:

- Deze woning is optimaal geïsoleerd waardoor u met lage maandelijkse energiekosten wordt geconfronteerd;

- Zijkant: eigen oprijlaan naar de garage;

- de woning is in 2016 vrijwel geheel opnieuw gestuukt;

- in 2016 nieuwe laminaatvloeren aangebracht op de begane grond en de 1e verdieping.

De woning ligt dichtbij parken, o.a. het Julianapark. Het IJsselmeer is 3 minuten lopen en het centrum is op 10 fietsminuten afstand.

 

De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de zon. De zon draait netjes om de woning heen, waardoor deze de hele dag veel licht van binnen krijgt. Met andere woorden: Geen donkere woning van binnen! 

 

 

Voor de beste indruk is natuurlijk alleen een bezichtiging geschikt, alleen dan kunt u de ruimte en rust ervaren die deze woning U gaat geven. U kunt mij zeven dagen per week 24 uur per dag per e-mail bereiken: florisrietbergen@dewoonmeester.nl en zes dagen per week van 8:00 a.m. tot 20.00 p.m. mobiel: 06-20519545, Floris Rietbergen.

 

Voorbehouden:

Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, oppervlaktes, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze uit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.

 

Veranda 92 in Hoorn Nh

Status:Verkocht
Prijs:€ 245,000,-
Prijssoort: Kosten koper
Postcode:1628JZ
Woonopp:130m²
Inhoud:420m³
Perceel:212m²
Bouwjaar:1992
Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Toiletten:2
Verdiepingen:3

Floris Rietbergen

E: florisrietbergen@dewoonmeester.nl
T: 072 - 572 41 91

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl