Home | Over ons
Zoek

Over ons

‘Passie voor het vak’

‘De Woonmeester’ bestaat uit drie makelaars die inmiddels gepokt en gemazeld zijn in het makelaarsvak. Tezamen beslaan wij heel Noord-Holland; van Den Helder tot Amsterdam; van Bergen aan Zee tot Hoorn. Passie voor het makelaarsvak is wat wij, Jeroen Zuidema, Arno Bekker, en Floris Rietbergen met elkaar delen.

Het verlenen van service staat bij ‘De Woonmeester’ voorop. Niet omdat de markt daar nu om vraagt maar simpelweg omdat ‘De Woonmeester’ dat altijd al heeft gedaan. U als klant wil een goede begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning. U wilt zich niet bezighouden met bijvoorbeeld de administratieve rompslomp die daar altijd bij komt kijken. En ook wilt u ’s-nachts niet wakker liggen over de vraag of alle mogelijkheden wel zijn ingezet om uw woning snel te verkopen. ‘De Woonmeester’ doet wat dat betreft alles om u te ontzorgen. En dat zich dat ook niet beperkt tot de reguliere kantoortijden vinden wij logisch. Werken in de avonduren en in de weekends is ook niet erg. Zeker niet wanneer je zoals wij van ‘De Woonmeester’ het vak zo leuk vinden.

Wie zijn wij

Dé makelaar van heel Noord-Holland.

De Woonmeester bestaat uit drie makelaars die gezamenlijk zijn opgegroeid in het makelaarsvak. Tezamen beslaan zij heel Noord-Holland; van Den Helder tot Amsterdam; van Bergen aan Zee tot Hoorn. De Woonmeester is u graag van dienst.

Advies - U wilt precies weten waar u staat met uw woning, ten opzichte van de concurrentie.
Aandacht - U wordt precies verteld hoe het meeste uit uw woning kan worden gehaald.
Avonduren - Onze cliënten mogen ons altijd bellen. Huizen zijn kostbaar, een vraag over huizen is altijd belangrijk.
Aanspreekbaarheid - Uw huis verkopen? Vooraf weet u wat u wat de kosten zijn! Wel zo fijn!

Een waardebepaling is bij ons GRATIS. Mag dit een eerste aanzet zijn om onze mogelijkheden met u te bespreken? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jeroen Zuidema

Linked-In

Arno Bekker

Linked-In

Floris Rietbergen

Linked-In
 

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl