Home | Onze diensten
Zoek

Onze diensten

Kopen en Verkopen

Woning kopen

Één van onze specialiteiten is aankoopbegeleiding. Kopen is emotie. Emotie maakt enthousiast. En enthousiasme kost geld! Een goede en vakkundige begeleiding is daarom essentieel! Een makelaar van de Woonmeester zorgt dat u niet teveel betaald voor uw woning en zelfs geld zal besparen!

Woning verkopen

U wilt zo snel mogelijk de beste prijs! Door u constant op de hoogte te houden over de stand van zaken met betrekking tot uw woning, ziet en voelt u dat er actief gewerkt wordt. Een huis verkopen doet een makelaar van de Woonmeester niet alléén, maar dit doen wij samen, met een betere en snellere verkoop als gevolg.

Huren en Verhuren

Wij zijn een professioneel bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van de makelaardij in onroerend goed. Wij zijn deskundig in de huur, verhuur en beheer van woonruimte in de provincie Noord Holland.

Inschrijven voor een huurwoning is bij ons GRATIS & VRIJBLIJVEND!

Bent u huiseigenaar en wilt u uw woning verhuren, neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. De makelaars van De Woonmeester zijn u graag van dienst.

Taxatie en Waardebepaling

Voor het taxeren van uw woning hebben wij een beëdigd en zeer ervaren taxateur in huis. Wilt u echter slechts een informerend gesprek om te weten te komen wat uw woning bij een eventuele verkoop zal opbrengen?: een goede en duidelijke waardebepaling is bij ons gratis.

Energielabel

Vanaf 1 januari 2012 wordt verplicht bij verkoop of verhuur van woningen en utiliteitsgebouwen (utiliteit; zijn gebouwen zonder woonbestemming) een energieprestatiecertificaat, ook wel energielabel genoemd, te overleggen. Met het energielabel krijgt de nieuwe gebruiker van het object vooraf inzicht in het energieverbruik van het gebouw. Deze verplichting vloeit voort uit de Europese Richtlijn energieprestatie van gebouwen, die moet leiden tot verbetering van de energieprestaties van de gebouwen in de Europese Unie.

De makelaars van de Woonmeester kunnen u helpen bij het verkrijgen van een energielabel en/ of het maatwerkadvies, waarin het wooncomfort, lagere milieubelasting en uiteraard lagere energiekosten in worden opgenomen.

Voor het bepalen van de energie-index komt er een adviseur bij u langs om de woning op te meten (LxBxH) en maakt een optelsom van de totale isolatie van de bouwdelen in de woning. Samen met de energiegesteldheid van de installatie en de mate van ventilatie wordt de energie-index vastgesteld die tot het label leiden. Label A geeft aan dat het om een energiezuinige woning gaat, dit loopt af tot label G, wat een onzuinige woning betreft.

Het label komt overeen met het bekende energielabel wat voor technische apparaten (vb. de wasmachine) wordt uitgeven. Daarnaast wordt aangegeven hoe de berekening van de energie-index tot stand is gekomen.

Bouwkundige Keuring

De makelaars van de Woonmeester verrichten zelf geen bouwkundige keuringen. Desgevraagd kunnen ze u echter wel informeren door wie u een bouwkundige keuring kan laten verrichten. De makelaars van de Woonmeester adviseren standaard om een bouwkundige keuring te laten verrichten. De schade welke na de aankoop van uw duurste bezit zich kan openbaren is al heel snel een veelvoud van de kosten voor een keuring.

 

De Woonmeester makelaars:

Jeroen Zuidema Makelaardij
Zuideinde 60
1551 EK Westzaan
T: 075 - 771 3445
M: 06 - 5362 7462
Jeroen Zuidema
jeroenzuidema@dewoonmeester.nl
Florissant Wonen
Van Ostadelaan 91
1701 LH Heerhughowaard
T: 072 - 572 41 91
M: 06 - 2051 9545
Floris Rietbergen
florisrietbergen@dewoonmeester.nl